woman
 • Facem o lume mai curata

  Facem o lume mai curata

  CLEANING TEAM

  Firma de curatenie Bucuresti

 • Dupa ce trecem noi toate baile raman stralucitoare

  Dupa ce trecem noi toate baile raman stralucitoare

  CLEANING TEAM

  Firma de curatenie Bucuresti

 • Folosim doar echipamente profesionale

  Folosim doar echipamente profesionale

  CLEANING TEAM

  Firma de curatenie Bucuresti

cleaning tool

Curatenie generala

Pentru persoane fizice si juridice de la

99 RON/luna

 

Detalii

cleaning tool

Curatenie dupa constructor

 

mai multe

cleaning tool

Oferte Speciale

Oferta promotionala pana la 30.01.2017

Tuturor clientilor le oferim

50% Discount la abonamentele incheiate pe o perioada de minim 3 luni

 

Detalii

Servicii de curatenie Bucuresti si Judetul Ilfov

Firma de curatenie Cleaningteam foloseste numai echipamente profesionale de curatenie de ultima generatie marca Kirby, Karcher, Ghiblli,Dulevo.Solutiile folosite de noi sunt MEDICLEAN de la http://cleaning-group.ro/detergenti-profesionali sunt premium certificate si nu polueaza mediul

Personalul nostru este atent pregatit si selectat pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii din partea echipei de curatenie.

Executam servicii de curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie in birouri,hale industriale,spatii comerciale,apartamente,vile,curatare si spalare mocheta,canapele,saltele,fotolii,scaune,tapiterii textile,covoare.

Dupa ce echipa noastra a terminat lucrarea avem personal specializat care supervizeaza calitatea muncii astfel ca dumneavostra sa fiti pe deplin multumit!

Cleaninteam se ocupa de murdarie!
Dupa noi totul este luna!

 

Pentru ca ne gandim la sanatatea clientilor nostrii folosim numai, sisteme complexe de curatenie si igienizare.

De ce am ales sa folosim aceste echipamente este simplu:
Kirby este singurul sistem de aspirare profesional american care foloseste filtrarea HEPA cu tehnologie microalergenica.
Pentru ca aparatele noastre au capacitatea de aspirare puternica reusim sa capturam chiar si cele mai mici particule, inclusiv alergenii care cauzeaza diferite alergii.

Dulevo este un nume de referinta pe plan mondial si are o istorie de peste 100 de ani in domeniul fabricarii echipamentelor si utilajelor din domeniul curateniei. Firma de curatenie Cleaningteam a pornit cu o investitie semnificativa in echipamente marca Dulevo printre acestea numarandu se masini si utilaje pentru intretinere, monodiscuri pentru curatenie, aspiratoare de mare putere cu injectie extractie,sisteme cu aburi,etc

Karcher  este compania la nivel mondial care realizeaza echipamente comerciale, industriale si private in domeniul curateniei. Compania Cleaningteam, detine de asemenea curatitoare cu aburi, aspiratoare si masini pentru curatenie industriala si casnica.

Pentru informatii suplimentare despre serviciile de curatenie pentru Bucuresti si Judetul Ilfov puteti completa formularul si va vom contacta noi in cel mai scurt timp posibil sau direct folosind numarul de telefon 0726.590.988

PARTENERI

cleaningteam banner

 

CERERE OFERTA DE PRETGoogle+

Pentru a oferii cele mai mici preturi precizam ca nu percepem TVA
Programul nostru este flexibil si ne adaptam cerintelor dvs