Cleaningteam executa lucrari de spalare si curatare a mochetei, tapiteriei canapelelor, scaunelor, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice

Societatea noastra ofera testare GRATUITA de curatare si spalare a mochetei.

Exista 2 metode pentru curatarea si spalarea mochetelor, canapelelor si saltelelor pe care Cleaningteam le detine:

1. Sistemul de injectie extractie Ghibli profesional si monodisc Ghibli

Pentru curatarea mochetei/covoarelor se folosesc 2 metode diferite in funcție de suprafața de lucru: 
Curatarea prin procedeul numit injectie – extractie presupune pulverizarea unui amestec de detergent ecologic si apa asupra materialului textil si extragerea aproape simultana a acestuia cu un aspirator de mare putere astfel ca solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul textil. Acest sistem este folosit pentru curatarea saltelelor si/sau a canapelelor.
 

Curatarea mochetei se face cu doua aparate Ghibli de ultima generatie:

  1. Monodisc profesional Ghibli
  2. Aspirator profesional Ghibli

In prima etapa se foloseste monodiscul profesional. Acesta are la baza o perie rotativa care se învarte cu 1300 Rot/min si freaca mocheta.
In acelasi timp se injecteaza o spuma activa uscata care actioneaza asupra zonei unde este necesara curatarea.
Solutia din care se formeaza spuma este special conceputa pentru utilizarea doar împreuna cu monodiscul, nu este toxica, si nu polueaza mediul.


Cleaningteam foloseste doar solutii omologate si testate din punct de vedere sanitar. Solutiile folosite de noi sunt de la http://cleaning-group.ro/detergenti-profesionali, detergenti profesionali de la MEDICLEAN.

Dupa ce mocheta a fost periata si spuma este lasata sa actioneze, urmeaza etapa a doua unde se foloseste aspiratorul profesional de injectie extractie. Spuma este lasata sa actioneze asupra mochetei dupa care este adunata împreuna cu mizeria care a iesit din mocheta cu un aspirator profesional Ghibli, de mare putere, care practic extrage toate impuritatile si microbii lasand in urma un mediu curat si sanatos.

Uscarea! In urma procesului de curatare mocheta necesita un timp de uscare de 4-6h, ea ramanand usor umeda.

Curatarea si spalarea canapelelor, saltelelor, scaunelor, se face cu un sistem profesioanal de injectie extractie.Cleaningteam detine pentru aceasta operatie cele mai noi tehnologii in domeniu.In urma procedeului de spalare se elimina toate impuritatile,microbii sau acarienii care sunt responsabili in cazul alergiilor

Va asiguram de calitatea superioara a detergentilor si a echipamentelor de ultima generatie aflate in dotare. Detergentii respecta toate normele de mediu din UE sunt detergenti speciali pentru aceasta operatiune de curatare a tapiteriilor scaunelor, fotoliilor, canapelelor si saltelor. In general, sunt destinati tratarii suprafetelor cu care corpul nostru intra in contact cu materialele textile sau din piele ale mobilierului de curatat.

Atentie! Nu toate petele se pot indeparta in totalitate ele depind de foarte multi factori (timpul care a trecut de cand este pata, ce a curs pe locul respectiv). Petele se pot indeparta in procent diferit de la 20% pana la 100%

CleaningTeam nu isi asuma raspunderea pentru petele ce nu pot fi indepartate si vom comunica acest lucru inainte de inceperea procedurii de curatare.

2. Sistemul profesional american Kirby

Sistemul este folosit doar pentru suprafete plane: mochete, covoare si saltele.

Folosirea sistemelor profesionale de curatenie marca Kirby garanteaza calitatea serviciilor de curatare si spalare a diferitelor suprafete. Sistemele noastre de curatenie Kirby sunt foarte eficiente pentru indepartarea parului de animale si a nisipului de pe tapiterii.

Kirby este singurul sistem de curatenie din lume care indeparteaza acarienii din saltele dvs!!!
Sistemul american Kirby NU spala canapele, scaune sau tapiterii. Pentru acest lucru se foloseste primul sistem marca Ghibli

Precizam ca toate operatiile de spalare si curatare se executa de catre echipa noastra la locatia dumneavoastra!

Unde am executat lucrari

-curatare mocheta la Premium Auto importator Jaguar LandRover Romania

-curatare mocheta la Zitec Romania

-curatare mocheta la Restaurant italian Tratoria Il Tempo

-curatare mocheta la Scavolini Romania importator mobila de Lux Italia

-curatare mocheta la diferite expozitii si targuri

Pentru preturi va rugam sa consultati unul din agentii nostri la telefon 0757382390,  email ( office@cleaningteam.ro ) sau completati formularul de contact va vom suna noi in cel mai scurt timp posibil

 

 

PARTENERI

cleaningteam banner

 

CERERE OFERTA DE PRET

CAPTCHA

Pentru a oferii cele mai mici preturi precizam ca nu percepem TVA
Programul nostru este flexibil si ne adaptam cerintelor dvs