Imi garantati ca scoateti 100% petele de pe canapea sau saltea?

Nu. Asa cum am scris la rubrica spalare si curatare saltele si canapele, pentru a putea indeparta petele de pe tapiterii trebuie sa avem in vedere urmatorii factori:

- De cand este pata respectiva?

- Ce solutie a curs?

- S-a incercat scoterea petei cu alt detergent?

Cu toate ca am spalat si curatat sute de canapele si saltele, nu garantam ca toate petele ies, cu toate ca procentul de reusita cu care ne laudam este de peste 95 % din cazuri. Nimeni nu va poate garanta ca petele ies integral, pentru ca acest lucru este practic imposibil de anticipat. Cateodata din cauzele enumerate mai sus, unele substante intra in componenta fibrelor din textura tapiteriei combinandu-se cu acesta, fara a mai exista posibilitatea ca pata sa fie eliminata. Ceea ce noi garantam este ca echipa noastra igienizeaza suprafata integral si face de fiecare data eforturi pentru a executa serviciul de spalare si curatare a petelor impecabil, lucru vizibil de fiecare data in compartimentul 2 al aspiratorului cu injectie extractie.

Cat dureaza o spalare si curatare de saltea, canapea?

- Timpul alocat pentru spalarea si curatare tapiteriei difera usor, in functie de gradul de mizerie si de frecventa petelor. Totusi, in mod normal timpul general pentru curatare este de 30 minute pentru spalare si curatare saltea 2 persoane, 45 minute pentru spalare si igienizare canapea 3 locuri.

Cu ce aparatura veniti?

- Aparatura cu care plecam la locatie in cazul spalarii de saltea si canapea este sistemul profesional de injectie extractie de la Ghibli http://cleaning-group.ro/aspiratoare/Aspirator-injectie-extractie/aspirator-injectie-extractie-m11l .

Ce detergent folositi?

- Detergentul pe care il folosim pentru spalarea si igienizarea saltelelor si canapelelor este detergent profesional de la Mediclean folosit numai pentru metoda de injectie extractie http://cleaning-group.ro/detergenti-profesionali/Detergenti-pentru-curatare-tapiterie-si-eliminare-pete .

Detergentul este toxic pentru copii?

- Detergentul profesional Mediclean nu este toxic, nu are in componenta sa substante alergenice si este avizat de catre Institutul International de Sanatate.

Detergentul este toxic pentru animale?

- Detergentul nu este toxic pentru om sau animale si nu are in componenta sa substante care pot determina alergii sau alte componente active.

In cat timp se usuca?

- Tapiteria care a fost curatata  ramane usor umeda. Totusi, timpul de uscare depinde de gradul de murdarie si de insistenta cu care s-au curat anumite zone, iar acesta poate fi intre 6 si 24 ore.

Transportul cat ma costa?

- Transportul este Gratuit in Bucuresti si zonele adiacente.

Cat de repede puteti sa veniti?

- Depinde de cate programari sunt in ziua respectiva. Pentru ca petele ies cel mai bine atunci cand nu a trecut mult timp de la accident, incercam ca echipele noastre de curatenie sa ajunga cat mai repede posibil la dumneavoastra.

De ce am nevoie de programare?

- Pentru a putea fi siguri echipa de curatenie ajunge la locul si data stabilita de comun acord, va rugam sa lasati agentului nostru, cu care ati stabilit programarea, adresa exacta si numarul dumneavosatra de contact.

Cate persoane vin la mine?

- De obicei echipa este formata din 2 persoane (numarul persoanelor poate creste la 5 - 6 in cazul curateniei generale sau dupa constructor).

Cu ce sunt echipati?

- Pentru ca stim ce inseamna igiena si tinem la curatenie fiecara echipa intra in locatia dumneavoastra avand in picioare botosei de unica folosinta, masca si manusi.

 

 

 

PARTENERI

cleaningteam banner

 

CERERE OFERTA DE PRET

CAPTCHA

Pentru a oferii cele mai mici preturi precizam ca nu percepem TVA
Programul nostru este flexibil si ne adaptam cerintelor dvs