Pentru ca ne preocupa mediul inconjurator si sanatatea clientilor, folosim doar detergenti profesionali de curatenie de la Mediclean Romania http://cleaning-group.ro/detergenti-profesionali. Acestia sunt solutii profesionale care nu contin solventi petrochimici, inalbitori, emulsificatori sau conservanti. De asemenea nu contin uleiuri siliconice, substantele fiind complet nealergenice.

Detergentii profesionali sunt destinati tuturor suprafetelor precum mese, scaune, ferestre, pardoseli si pot fi folositi in orice spatiu: apartamente, spatii comerciale, vile, birouri cat si pentru bucatarii, saloane, restaurante, etc.

Pentru ca sunt detergenti profesionali, nu contin nici o substanta periculoasa si sunt conformi cu directivele europene privind substantele periculoase.

Mediclean este numarul 1 in productia de detergent profesional pentru curatenie in Polonia, avand o istorie de peste 20 ani,cu numeroase brevete si diplome in cercetare privind noile descoperiri in domeniul nanoparticulelor din componenta activa a detergentilor. Mediclean exporta detergent profesional pentru curatenie in peste 20 de tari. In Romania importatorul exclusiv este Cleaning-Group.ro.

Tel: +40726590988

Email: office@cleaningteam.ro

Folositi formularul de contact alaturat si va vom contacta noi in cel mai scurt timp posibil.

 

PARTENERI

cleaningteam banner

 

CERERE OFERTA DE PRET

Pentru a oferii cele mai mici preturi precizam ca nu percepem TVA
Programul nostru este flexibil si ne adaptam cerintelor dvs