Cleaningteam executa servicii de curatare canapele si saltele, cat si servicii de curatare tapiterie auto cu sistem profesional injectie extractie la locatia dvs.
 
Locul unde ne petrecem o mare perioada din timp acasa este canapeaua din living sau salteaua din dormitor. Acestea sunt unele din locurile in care fara sa stim se aduna cei mai multi microbi si acarieni, fara ca noi cu aparatura de acasa sa avem posibilitatea sa le curatam sau sa le spalam vreodata.
 Fie ca s-a asezat praful ,ati scapat o cana cu suc sau alte accidente  au patat salteaua sau canapeau dvs, Cleaningteam va ofera servicii profesionale de spalare si curatare a canapelelor, a fotoliilor, a scaunelor tapitate si a saltelelor, cu sistem de injectie extractie de ultima generatie.
 Sistemul de injectie extractie este un aspirator de mare putere, care pe o parte injecteaza o solutie, iar pe cealalta parte aproape instant o extrage. Aceasta procedura indeparteaza toti microbii si acarienii din suprafata pe care s-a actionat, extragand inclusiv mizeria si petele care nu pot fi indepartate prin orice alte mijloace.
 Toti detergentii profesionali folositi in acest sens sunt doar pentru sistemul de injectie extractie, sunt solutii profesionale de curatare si indepartare a microbilor, fiind omologate si avizate de catre ministerul sanatatii.
 In urma procedeului de injectie extractie salteaua/canapeaua raman usor umede necesitand un timp de uscare de aproximativ 4 -6 h.
 Atentie! Nu toate petele ies 100%. Petele pot fi indepartate in proportii diferite acestea depind de cat timp a stat pata respectiva pe suprafa, ce solutie a curs si daca s-a incercat scoaterea petei inainte cu un alt detergent sau agent chimic.
 Foarte important! Nu lasa sa treaca timpul peste pete! Cu cat trece mai mult timp cu atat mai greu sunt de indepartat petele.
 Cleaningteam nu isi asuma raspunderea pentru scoaterea in proportie de 100% a petelor de pe saltele sau canapele si vom comunica acest lucru inainte de inceperea lucrului. Ceea ce va garantam este o igienizare profesionala a suprafetelor eliminand bacterii, microbi si acarieni.
Transportul este gratuit in Bucuresti si zonele adiacente.
 
Tariful pentru spalare si curatare fotoliu textil                             70 lei
Tariful pentru spalare si curatare canapea 2 locuri                     120lei
Tariful pentru spalare si curatare canapea 3 locuri                     170lei
Tariful pentru spalare si curatare canapea 4 locuri                     220lei
Tariful pentru spalare si curatare canapea 5 locuri                     250lei
Tariful pentru spalare si curatare saltea    1 persoana                100 lei
Tariful pentru spalare si curatare saltea    2 persone                  150lei
Tariful pentru curatare canapele piele sau imitatie piele                50lei/loc
Tariful pentru spalare si curatare tapiterie auto scaune fata si bancheta spate - 150 lei.
Tariful pentru detailing auto clasa mica si medie la domiciliu - 300 lei. 
Tariful pentru detailing auto clasa SUV si limuzine la domiciliu - 350 lei.
 
Pentru informatii suplimentare despre serviciile de curatare si spalare a saltelelor si canapelelor pentru Bucuresti si Judetul Ilfov puteti completa formularul si va vom contacta noi in cel mai scurt timp posibil.
 
 

PARTENERI

cleaningteam banner

 

CERERE OFERTA DE PRET

CAPTCHA

Pentru a oferii cele mai mici preturi precizam ca nu percepem TVA
Programul nostru este flexibil si ne adaptam cerintelor dvs