iling auto

Masina ta este in cea mai buna forma cu Cleaningteam!

Echipa noastra se ocupa de interiorul masinii tale avand in vedere cele mai mici detalii pentru cat tu sa te bucuri de un aspect curat si sanatos al automobilului.

Detailingul auto presupune curatarea atenta a interiorului incepand de la curatarea plafonului cu solutii speciale de la MaFra, curatarea igienizarea si spalarea tapiteriei auto cu sistem profesional cu injectie extractie pentru eliminarea si curatarea murdariei, a prafului, a petelor de pe material, curatarea fetelor de usi cu sistem de aburi, curatarea bordului si a grilelor de ventilatie cu solutii speciale, curatarea portbagajului, etc. 

Pentru tapiteriile din piele se folosesc solutii speciale de curatare, intretinere si revitalizare a pielii. Se recomanda aplicarea de solutii pentru intretinere cel putin o data pe an pentru ca pielea sa isi mentina calitatile si sa nu se deterioreze.

Iti recomandam sa iti faci o programare cat mai rapid daca ai patat tapiteria si sa nu incerci sa scoti pata cu diferite solutii pentru ca nu vei face decat sa o fixezi mai tare in tesatura. Petele ies foarte bine daca echipa intervine imediat si nu se lasa prea mult timp sa treaca peste zona afectata.

Echipa de detailing vine la tine chiar daca stai la casa sau la bloc. Nu trebuie sa te deplasezi tu la noi.Tot ceea ce trebuie este sa ai este acces la electricitate si apa.

Durata sedintei de detailing auto complet este de aprox 2h - 4h.

Dupa detailing autoturismul este deplasabil.

Tariful pentru detailing auto complet:

- auto clasa mica si medie 300 lei;

- auto clasa limuzina si SUV 350 lei.

PARTENERI

cleaningteam banner

 

CERERE OFERTA DE PRET

CAPTCHA

Pentru a oferii cele mai mici preturi precizam ca nu percepem TVA
Programul nostru este flexibil si ne adaptam cerintelor dvs